De maand juli 2022 zijn wij door omstandigheden telefonisch moeilijker te bereiken dan u van ons gewend bent. U kunt ook de praktijken bereiken op het rechtstreekse nummer of eventueel per mail.

Torenstraat Enkhuizen 0228 - 319157

Wielewaal Enkhuizen 0228 - 314955

Noordervoert Hoogkarspel 0228 - 750805

Pastoor Suidgeeststraat Venhuizen 0228 - 541557


e-mail info@fysiocentrumenkhuizen.nl


 

VACATURE

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega fysiotherapeut voor minimaal 28 uur per week. Wij zijn een praktijk met 4 vestigingen, 2 in Enkhuizen, in Hoogkarspel en Venhuizen. Deze vacature heeft met name betrekking op de praktijk in Venhuizen maar ook kan het zijn dat je ingezet wordt op een andere vestiging. Ons team bestaat uit 14 therapeuten, met hun eigen specialisaties. Als bedrijf kunnen wij hierdoor een behoorlijk uitgebreide zorg bieden aan onze pati´┐Żnten. Wij hebben daarnaast 2 sportinstructeurs en 3 administratief medewerkers.

WERKZAAMHEDEN:

Reguliere fysiotherapie met ook mogelijkheid tot cursus en/of opleiding voor een specialisatie.

Aantal uren:
28 uur per week. Meer of minder uren is bespreekbaar.

Werkverband:
Loondienst, liever geen zzp-er

Wij zoeken een spontane, enthousiaste collega. Wij vinden het belangrijk dat je sociaal bent en een eigen verantwoordelijkheid voelt voor de pati´┐Żntenzorg. Je komt terecht in een groot gezellig team verdeelt over 4 praktijken. Je kan op verschillende vestigingen ingezet worden (indien nodig) dus een rijbewijs is handig.

* Het inloopspreekuur is tot nader orde komen te vervallen


 


Wij zijn bereikbaar op 0228-319157 / 06-14811000 of via de mail info@fysiocentrumenkhuizen.nl

 

Welkom bij Fysiocentrum Enkhuizen

 
Lopen, staan, springen, bukken... heel gewoon?
Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut, de deskundige van ons dagelijks bewegen. 

De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt!
De fysiotherapeut is de deskundige van het dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen.

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen. Omdat steeds meer mensen zelf hun weg zoeken in de gezondheidszorg is er behoefte aan informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van de fysiotherapie.

De fysiotherapie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Dit uit zich in verschillende specialisaties en behandelvormen.